Трамвай №5: Цаца, море и Кранево – това е страхотна комбинация!

Една от най-обичаните български формации Трамвай №5 ще превземе сцената на Фестивала на Цацата на 10 юни 2017, малко преди на нея да се качи Прешъс Уилсън с Eruption.

Няма съмнение, че това ще е една от най-впeчатляващите музикални вечери на лятото, не само заради вечните и вълнуващи хитове, които ще чуем, но и заради уникалната атмосфера! „Морето винаги се различава! Там въздухът е друг! Нагласата на хората е различна – морските фестивали носят различен дух, мирис на море, простор, отпускарско настроение, а цаца, море и Кранево – това е страхотно съчетание!” – казват музикантите от Трамвай №5.

„Ще зарадваме нашите почитатели с хитовите песни на Трамвай №5. Ще представим и новите си песни, които очакваме в най-скоро време да тръгнат в музикалните класации. Може Кранево да изпревари мудните софийски радиа и да даде старт на новата ни продукция. Може да зарадваме нашата публика с английски парчета, руски микс, дори народни песни. А Петко, като фен на класиката и стила «белканто», не може да не отдаде внимание на италианската канцонетта и класика.“ – заканват се още любимците на няколко поколения.

И сякаш нямат търпение да дойдат в Кранево – „Крайно време беше да пуснем релсите до морския бряг и се радваме, че спирката е Кранево. Няма само софиянци да имат релси в града»

С тях се очаква и голяма „кемпер компания”, която ще тръгне от София към Кранево за Фестивала на Цацата: „Надяваме се кервана от кемпери да е по дълъг и да ги отклоним от обичайният им път към гръцката ривиера и този път да се порадват на родния бряг, цацата и нашата музика”.

И като заговорихме за цаца – за Трамвай №5 тя е класика! „Традиция е българина да хапва цаца на кея, пристанището, до плажа, на пясъка. Българска Класика в жанра! Не звучи притенциозно, а е вкусна и желана. Нашите хитове вървят със всичко, защото музиката ни е мелодична, запеваема, хитова! Музиката няма възраст, поколение, условности. Тя е или хубава, или не! Върви с шампанско и хайвер, с шопска салата, цаца и бира. Кой както я предпочита! Затова има стилово разнообразни музикални жанрове. А, нашия репертоар може да задоволи различни изисквания.“

Фестивалът на Цацата тази година е на 9, 10 и 11 юни в Кранево! Очакваме ви!

Погледни още...