Състезанието „Бирена миля“ отново събира смелчаци

Готови ли сте за уникалното спортно приключение? Обичате ли да се разхлаждате от летните жеги със студена бира? А искате ли да пробвате да бягате и да пиете бира едновременно?

Ако сте събрали три „ДА“, значи това състезание е за вас, тъй като за първи път ще можете да пиете за спортни постижения!

„Бирената миля“ ще се проведе за пореден в рамките на Фестивала на Цацата в Кранево. Датата е 09.06.2017 (събота), часът на старта – 18:30.

Регламентът:

Пиеш бира, бягаш 400 метра. Пиеш още една, пак бягаш 400 метра… и така четири пъти, докато избягаш 1600 метра. Като минеш и през 9 метра маси с бира, тъкмо ще си ги направил една цяла миля (1609 метра). Е, възможни са отклонения в стойностите поради спецификата на ландшафта, но принципът се запазва – пиеш и бягаш обиколка (около 400 метра)!

Ако по някаква причина организмът на участника не издържи и върне част от бирата (не измислихме по-цивилизован начин да го кажем 😀 ), продължава да бяга и прави още 1 наказателна обиколка (т.е. пак минава през старт финала, обръща още една бира и минава пета наказателна обиколка).

Бягането е за забавление, няма да се засича време освен на първите няколко бегача.

Местата за участие са ограничени, така че се запишете за участие още сега като изпратите три имена, играта, за която искате да се запишете и телефон за връзка на contact@festivalnacacata.com

Непълнолетни лица и видими алкохолици няма да бъдат допускани 🙂

А, и да не забравим – бегачите ще имат нужда от надъхана публика, така че всички, които искат да пият бира и да гледат отстрани, са добре дошли!

Организатор на събитието е iRun, инициатор е „Фестивал на Цацата“ и „На Тъмно“.

Следете събитието във фейсбук!

Повече инфо за бирената миля:
www.beermile.com

Повече инфо за iRun:
www.irun.bg

Погледни още...