Нощно хавайско парти ще продължи ламбада купона в Кранево

Обещахме латино атмосферата да завладее цялата фестивална зона и затова в програмата на Фестивала на Цацата ще включва още латино артисти!

Танцьорите от варненския латино клуб „Маламбо” ще подгреят участниците още в ранния следобед на 9 юни 2018 с урок по бачата. А кубинката Сирсе пък е готова с уоркшопа си по Зумба, който също ще ви подготви за грандиозният концерт на КАОМА същата вечер.

Малко преди КАОМА да се качат на сцената танцьорите от латино клуб Маламбо ще ни забавляват и със своя шоупрограма, чийто гост е популярния румънски артист Джордж Дайс. Освен певец, Джордж Дайс е и изкусен танцьор, който също ще се постарае латино ритъма да завладее всеки дошъл на фестивала!

И както можете да очаквате – това не е всичко. Веднага след като чуем Ламбада в оригинал и всички останали хитове на КАОМА, латино клуб Маламбо организират нощно хавайско парти на плажа. Салса, меренге, бачата, ча-ча-ча и анимации ще завихрят всички посетители в незабравима латино фиеста. За всички танцьори ще има специално построен дансинг и бар на плажа, но ако искате може да танцувате и в морето!

Носете си бански, шапки, очила, хавайски цветчета, танцови обувки и много усмивки и следете събитието ТУК!

https://www.facebook.com/festivalnacacata/videos/2113812578890342/

 

Фестивалът на Цацата се организира с подкрепата на община Балчик и ще се проведе в района на Therma Eco Village и Северния плаж на Кранево на 8,9 и 10 юни 2018!

Повече информация можете да откриете на сайта на фестивала или във фейсбук страницата ни.

Погледни още...