Карта на фестивалната зона

🐟Уважаеми гости на Фестивала на Цацата!

⛳Във връзка с провеждането на събитието от 13 до 16 юни 2024, ви информираме за следните промени на движението на МПС, зоните за паркиране в с.Кранево, както и следните правила за приятно протичане на Фестивала.

➡️Улиците „Дунав“, „Волга“ и „Чайка“ ще бъдат частично затворени за движение на МПС от 13 до 17 юни, с изключение на тези със специален режим.

➡️Улица „Места“ в частта от ул.“Волга“ до ул.“Дунав“ ще бъде изцяло затворена.

➡️По ул.“Дунав“ и ул. „Волга“ се въвежда еднопосочно движение на МПС, само за живущи и участници във Фестивала от 08.00 ч на 13.06 до 12.00 ч на 17.06.2024.

🎷Участниците във фестивала, могат да паркират временно автомобилите си на ул.“Дунав, срещу издаден пропуск.

🤗Гостите на Фестивала могат да паркират МПС в обособена свободна зона между ул.“Искър“ и ул.“Арда“. Вход откъм ул.“Арда“, изход по ул.“Искър“. За свободно паркиране могат да се използват всички парко места в с.Кранево, както и обособените паркинги до Плаж – централен, Паркинг – център, Паркинг пред Кметство с.Кранево и ул.“Черно Море“.

🚍Автобусна линия № 53 ще бъде обслужвана само по ул.“Черно море“.

⛔Във фестивалната зона не се допуска внасяне и консумация на храна и напитки, закупени предварително.

💳Всички разплащания в зоната за храна и напитки ще се извършват безкасово. Плащания в брой няма да се приемат. Може да плащате с вашите дебитни и кредитни карти.

✅Входът за Фестивала на Цацата е СВОБОДЕН!

🏖️Благодарим за разбирането и се надяваме да направим заедно един истински празник.

Погледни още...