No Mercy пристига за Фестивала на Цацата 2020

Подготовката за лятната фиеста вече започна – очаквайте много морски изненади!

Традиционният Фестивал на Цацата тази година ще се проведе на 12, 13 и 14 юни 2020, отново в Кранево, разбира се!

Това е четвъртото издание на морския фестивал, посветен на най-обичаната малка риба по Черноморието! За него в Кранево ще пристигне Marty Cintron, познат на поколения купонджии като No Mercy!

Голяма част от хитовете му все още озвучават всички летни фиести по света и у нас! А сега ще можем да ги чуем и на живо в Кранево! Сред тях са парчетата Where Do You Go”, “Please Don’t Go”,Hello–How Are You” – подгответе за много танци и добро настроение.

В програмата на тридневния фестивал ще се включат и група Контрол, Майсторите на комедията Георги Мамалев, Тончо Токмакчиев и Камен Воденичаров, както и момчето, което продължава да говори с морето – Панайот Панайотов!

Това не е всичко! Освен музикалната програма, фестивалната зона ще предостави на посетителите много възможности за забавления и вкусни морски дарове! Очакват ви атрактивни състезания по надяждане с цаца, надпиване с бира, бягане с токчета, Бирена миля, лятно кино, кулинарни демонстрации и много други забавления.

Отново ще има и специална детска зона, в която най-малките ще се забавляват с много игри и вълшебни предизвикателства.

Входът, както винаги, е свободен, така че непременно включете Кранево в лятната си програма!

Очаквайте още новини и изненади, и не забравяйте, че много от хотелите в Кранево ще обявят преференциални цени за всички посетители на Фестивала на Цацата – 12, 13 и 14 юни 2020!

Повече информация можете да откриете на сайта на фестивала или във фейсбук страницата ни.

https://www.youtube.com/watch?v=KzZwsNGJiBc

Погледни още...