Хотел Belle View

„Belle View 1“ е тризвезден хотел, деликатно вписан в спокойствието на курортното селище Кранево. Разположен е в близост до оживената търговска алея и само на 300м от плажната ивица.

Още при влизането си в хотела, ще бъдете внимателно посрещнати от елегантен уют, съчетан с приветливото и дружелюбно отношение на персонала. За Ваше удобство рецепцията работи денонощно с усмивка и грижа за Вас.

В лоби бара имате възможността да отдъхнете от пътуването или да се скриете от жаркото слънце. Можете да се възползвате от удобството му след 17:00h.

„Belle View1“ е четириетажен хотел, построен така че да улеснява достъпа и на инвалиди до него. За удобство на гостите, до всички етажи достига асансьор. На територията на целия хотел можете да използвате безплатния Wi-Fi интернет. Стаите са двойни, уютно обзаведени. Настаняването може да бъде за един, двама, трима или четири човека. Домашни любимци не се допускат. Комфортът в стаите се създава от самостоятелен санитарен възел с душ кабина, централна климатична система, телевизор със сателитна телевизия, хладилник, телефон и рум сервис. Всяка стая е с тераса, която от по-горните етажи разкрива обаятелна панорамна гледка.

с. Кранево, община Балчик, ул. Бриз 3
0889/ 305737; 0887/ 316669

http://www.hotelbelleview.com

 

Погледни още...