ФЕСТИВАЛ НА ЦАЦАТА – Кранево 2017 09, 10 и 11 юни

„Фестивал на Цацата” е нова инициатива, която има амбициите да се превърне в традиционен морски фестивал за Северното черноморие. През 2016 г се проведе първото издание, а датите за 2017 вече са ясни:

09,10 и 11 юни 2017 г

Благодарение на фестивалните дейности, които сме предвидили, целта ни е да привлечем най-вече български туристи, активни хора, които желаят да се забавляват със своите приятели, семейства и деца.
Фестивалът ще се разгърне на територията на с.Кранево в няколко основни локации. Там във времето и пространството, ще бъдат изявени тематични събития – концерти, танцови спектакли, лятно кино, игри, надпревари, кулинарни демонстрации, конкурси.
Провеждането на фестивала съвпада с традиционния ежегоден събор на Кранево.
На Главната сцена ще се изявят популярни български изпълнители и състави. Програмата започва в петък и ще завърши в неделя.
В центъра на селото ще бъде обособена специална Фестивална зона. В нея ще бъдат задоволени всички кулинарни капризи на морска тематика. В изградени за фестивала шатри, част от най-добрите готвачи в Кранево ще готвят на живо пред вас. Очакват ви стотици литри Шуменско пиво, ще опитате отлежали и млади вина от изба „Варна”, а за тези които ще наблегнат на твърдите напитки, ще се погрижат нашите партньори от винпром „Пещера”.
В детската зона програмата ще продължи през целия уикенд, а допълнителните забавления по време на фестивала, може да откриете в пълната програма.

Очаквайте новини за участници, инициативи, нови идеи и всичко свързано с фестивала тук, както и на FB страницата ни:

https://www.facebook.com/festivalnacacata/