ФЕСТИВАЛ НА ЦАЦАТА

„Фестивал на Цацата” е традиционен морски фестивал за Северното Черноморие. Първото му издание е през 2016, от тогава на сцената му са се качвали десетки изпълнители от местна и световна величина като Precious Wilson, изпълнителите на вечния летен хит Lambada – KAOMA, както и Уикеда, Милена, Тоника СВ, Трамвай №5, Тони ДимитроваКраси Радков и много, много други!

Благодарение на фестивалните дейности, които сме предвидили, целта ни е да привлечем най-вече български туристи, активни хора, които желаят да се забавляват със своите приятели, семейства и деца.

Фестивалът ще се разгърне на територията на с.Кранево в няколко основни локации. Там във времето и пространството, ще бъдат изявени тематични събития – концерти, танцови спектакли, лятно кино, игри, надпревари, кулинарни демонстрации, конкурси.

На Главната сцена ще се качат популярни български изпълнители и състави, а в събота сме ви подготвили специална изненада! Програмата започва в петък и ще завърши в неделя.

В зоната на Северния плаж ще бъде обособена специална Фестивална зона. В нея ще бъдат задоволени всички кулинарни капризи на морска тематика. В изградени за фестивала шатри, част от най-добрите готвачи в Кранево ще готвят на живо пред вас. Очакват ви стотици литри Шуменско пиво и тонове прясна Цаца!

В детската зона програмата ще продължи през целия уикенд, а допълнителните забавления по време на фестивала, може да откриете в пълната програма.

Очаквайте новини за участници, инициативи, нови идеи и всичко свързано с фестивала тук, както и на FB страницата ни:

https://www.facebook.com/festivalnacacata/