Тоника СВ: „Най-хубавите ни концерти се случват точно на морето“

raliТоника СВ ще бъдат част от програмата на Фестивала на Цацата и колкото и невероятно да звучи, това ще е първият им концерт в Кранево! Затова се свързахме с Ралица Ангелова от легендарната формация, която ни издаде повече подробности за участието им.

Здравейте, Ралица. Разбрахме, че за Фестивала на Цацата Тоника СВ ще бъдат в оригиналния си състав. Така ли е?

Да, Тоника СВ ще се представи в оригиналният си състав – Ваня Костова, Милица Божинова, Ралица Ангелова, Драгомир Димитров и Теодор Шишманов.

Какво сте подготвили за публиката – добре познати хитове или пък нови изненади?

През годините ние създадохме много хитове, които се знаят от малки и големи. Точно тях ще изпеем на Фестивала на цацата. И точно тях искат да чуят хората, а и да ги пеят с нас!

Как се промени усещането ви за музиката с времето – изчезнаха ли сценичната треска и тръпката от поредната среща с публиката?

Усещането за музиката не се променя за цял живот. Който има това усещане в кръвта си, го носи докрай! А сценичната треска не изчезва никога, както и вълнението при среща с публиката. Невероятно е!

След толкова опит вече познавате добре вашите фенове – как бихте ги описали днес?

Феновете са много различни – големи, малки, които са сериозни, които са весели, разсеяни, възторжени, срамежливи, напористи, които плачат, които се смеят – всякакви!

А различават ли се морските фестивали с нещо от останалите, на които пеете? Различна ли е морската публика?

Teodor-Shishmanov-Tonika-8Морските фестивали са нещо уникално! Неповторимо преживяване! А морската публика е прекрасна – едни от най-хубавите ни концерти са били точно до морето.

Ние смятаме, че прекалено много се пренебрегва тази обичана от всички ни риба – цацата. Какво мислите вие и как най-много обичате да похапвате цаца?

Цацата е малка рибка, но е голяма работа! Кой не обича да седне край морето и да похапне цаца, за предпочитане с бира?

Благодарим ви и ви очакваме в Кранево на 11.06.2016!

Погледни още...