ТАНЦУВАЙТЕ ЛАМБАДА С КАОМА

Тази година Фестивалът на Цацата ще превърне Кранево в арена за танци – изпълнителите на „Ламбада” – КАОМА – пристигат в България!

Затова организаторите на Фестивала имат вълнуващо предизвикателство за всички салса клубове и школи за танци, което може да ви изстреля директно на сцената с легендарните КАОМА!

Ето какво трябва да направите:

– Заснемете видео как танцьорите от вашия клуб танцуват ламбада и ни го изпратете на contact@festivalnacacata.com  – ние ще го качим във фейсбук страницата на Фестивала на Цацата заедно с информация за танцьорите и клуба. Видеото може да е просто танца или пък видео-урок как се танцува ламбада! Може да го заснемете където и с каквото прецените за подходящо – нямаме специални изисквания за това!

В края на месец май от получените видеоклипове ще изберем една двойка танцьори, която ще получи уникалния шанс да танцуват Ламбада заедно с КАОМА на сцената на Фестивала на Цацата в Кранево!

За нас ще бъде чест да се присъедините към най-масовото танцуване на Ламбада в България и затова ви предлагаме и специални отстъпки за настаняване, ако решите да посетите Фестивала на Цацата тази година!

Фестивалът на Цацата се организира с подкрепата на община Балчик и ще се проведе в района на Therma Eco Village и Северния плаж на Кранево на 8,9 и 10 юни 2018!

Погледни още...