Румънската латино звезда Джордж Дайс пристига в Кранево

Джордж Дайс се присъединява към латино купона ни

Фестивалът на Цацата винаги е бил арена за участници от близо и далеч. Освен ентусиастите от детските международни лагери в региона, в програмата на фестивала вече се включи звездата от Eruption Прешъс Уилсън, а тази година в Кранево пристигат и КАОМА – легендарните изпълнители на най-големия летен хит на всички времена Ламбада.

Покрай голямата латино фиеста, с която ще дадем началото на летния тази година, ще се завихрят горещи танци и от гостите ни Алфредо Торес и Сирсе от Куба, както и голямата румънска латино звезда Джордж Дайс.

Джордж Дайс (George Dice) е певец и танцьор, посветил живота си на бачата и латино културата. Освен на сцената, румънецът създава своето изкуство и в студиото като композитор, музикант и продуцент на авторска музика и латино ремикси.

През последните години Джордж Дайс участва в множество концерти и латино събития на Балканите и в Европа, а преди всяко свое участие провежда уроци по бачата. Това, разбира се, ще се случи и на Фестивала на Цацата. На 9 юни 2018 от 17:00 Джордж Дайс ще проведе своята Танцова работилница BACHATA MASTER CLASS. А в 21:30 го очаквайте на сцената – точно преди хедлайнерите на вечерта КАОМА.

И това не е всичко – в 23:00 можете да танцувате с Джордж Дайс до зори на уникалното ни Нощно хавайско плажно парти.

Очакваме ви, приятели!

https://www.facebook.com/festivalnacacata/videos/2115523128719287/

Фестивалът на Цацата се организира с подкрепата на община Балчик и ще се проведе в района на Therma Eco Village и Северния плаж на Кранево на 8,9 и 10 юни 2018!

Следете и фейсбук страницата ни.

Погледни още...