МИЛЕНА И УИКЕДА СЕ ВКЛЮЧВАТ В РОК КУПОНА НА ФЕСТИВАЛА НА ЦАЦАТА

Музикалната програма винаги е била важна част от Фестивала на Цацата! Тази година сме се погрижили феновете на рока да открият летния сезон под звуците на най-големите хитове на Милена и група Уикеда.

Рок кралицата Милена ще се пристигне в Кранево с групата си и освен песните от последния си албум, ще изпее вечните хитове „Не`ам нерви”, „Ха-ха”, „Отгоре”, „Истина” и т.н.

Уикеда пък ще озвучат фестивалната зона с любимите на всички „А ние с Боби двамата пием кафе”, „Мариана”, „Сканархия” и парчета от последните им албуми.

Милена и Уикеда ще се качат на сцената на 8 юни 2018!

https://www.facebook.com/festivalnacacata/videos/2093265294278404/

Една от най-хубавите новини за феновете на Фестивала на Цацата е, че тази година фестивалната зона ще е още по-близо до морето и ще осигури възможности за още повече атракции, игри и забавления.

Освен главната сцена, на която ще се случват повече от събитията, този път ще има и детска сцена с интересна програма за малките посетители. За да е още по-незабравимо преживяването, към фестивалната зона ще се включат лунапарк и ледена пързалка, където ще можете да се насладите на специални представления на лед.

 

Очаквайте подробности и за останалите участници в музикалната програма, както и още изненади от Фестивала на Цацата 2018!

Фестивалът на Цацата се организира с подкрепата на община Балчик и ще се проведе в района на Therma Eco Village и Северния плаж на Кранево на 8,9 и 10 юни 2018!

Повече информация можете да откриете на сайта на фестивала или във фейсбук страницата ни.

Погледни още...